Πλήθος κόσμου στην τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πλήθος μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών και κόσμου παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο φουαγιέ του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης. Ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής προκηρύχτηκε στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης πρωτότυπων έργων που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας από τις 22 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.


Η τελετή πλαισιώθηκε από την πολύ όμορφη παρουσία της πρότυπης Ποντιακής παιδικής χορωδίας του Συλλόγου μας που τραγούδησε υπό την διεύθυνση της μουσικού Ξένιας Κωνσταντινίδου Ποντιακά τραγούδια διασκευασμένα από την ίδια και από σύγχρονο χορό της χορευτικής ομάδας «red nation» της σχολής χορού «prodancers studio» της Βερονίκης Τσουγκράνη υπό τους ήχους της λύρας του λυράρη, χοροδιδασκάλου και αντιπροέδρου του Συλλόγου μας Θωμά Μπαϊραχτάρη.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» ευχαριστεί τους εκατοντάδες μαθητές που πήραν μέρος στον διαγωνισμό, καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συνέδραμαν για την επιτυχία του διαγωνισμού. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τον αναπληρωτή διευθυντή της κύριο Παπαδόπουλο Άρη.

Στην τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής, δόθηκαν βραβεία και αναμνηστικά σε όσους με ιδιαίτερο τρόπο συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης εικαστικής έκθεσης, της οποίας η πραγματοποίηση θα ήταν αδύνατη χωρίς τη συμβολή τους.

Ευχαριστούμε  επίσης τους επίσημους που παραβρέθηκαν στην τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων στον Μαθητικό Διαγωνισμό τους κ.κ  Καραπουλουτίδου Αντωνία πρόεδρο της πρωτοβάθμιας  σχολικής επιτροπής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου , Ναθαναηλίδη Λεωνίδα επικεφαλή της Λαικής Συσπείρωσης του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου ,Παπαδοπούλο Άρη αναπληρωτή διευθυντή Περιφερειακή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Στεφανίδη Παναγιώτη υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της «Πράξεις για τη Μακεδονία », Κερογλίδου Ειρήνη  αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ευόσμου.